април 27, 2024

Щерката на любовника на Натали Трифонова не може да я понася (Киара на Мартин Чой против връзката на баща си със синоптичката)

Мотошампионът яко хлътнал по дългокраката Натали, но дъщеря му мрази хубавицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/shterkata-na-lyubovnika-na-natali-trifonova-ne-mozhe-da-ya-ponasya-kiara-na-martin-choy-protiv-vrazkata-na-bashta-si-sas-sinoptichkata/220481 Kliuki.net
Щерката на любовника на Натали Трифонова не може да я понася (Киара на Мартин Чой против връзката на баща си със синоптичката)

Сметкаджийка и злобарка са епитетите, с които 14-годшната тийнейджърка Киара Чой наричала Натали Трифонова. Която в момента изживява любовна афера с мотошапиона Мартин Чой.

Девойката не одобрявала жената по която баща й бил хлътнал и не я харесвала за бъдеща мащеха. Смятала, че ходи с баща й единствено заради парите му и мнението й за нея било, че тв звездата е лицемерна интересчийка.

Мартин още от самото начало на връзката си с Натали я запознал с щерка си, но ледовете между двете момичета така и не могли да се стопят. Още от първата им среща Киара демонстрирала антипатията си относно приятелката на татко си  непрекъснато  я атакувала с хапливи коментари.

А откакто русокоската се подвизава в „Денсинг старс”щерката на спортиста не спирала да се подграва с дългокраката красавица.

От начало Натали се надявала, че двете ще станат приятелки, но студеното отношение продължило и след като синоптичката  й подарила скъп подарък. Тогава й станало ясно, че с Киара няма да мелят брашно и се отказала да й се харесва.

Само, че връзката на Натали и Мартин продължава да  се задълбочава. Те са двойка повече от 1 година, а шампионът съвсем си загубил акъла по хубавицата. Добре, че не слушал какво му говори дъщеря му, която живее повече с майка си и не е често в дома на баща си.

Източник: Crimes.bg.com