май 29, 2023

Щерката на Мария я задмина по хубост (Порасналата Марая по-доброто копие на фолкаджийката – Снимки)

Марая Андонова е единствената дъщеря на певица, която тя роди от първия си съпруг

https://kliuki.net/bg-kliuki/shterkata-na-mariya-ya-zadmina-po-hubost-porasnalata-maraya-po-dobroto-kopie-na-folkadzhiykata-snimki/201450 Kliuki.net
Щерката на Мария я задмина по хубост (Порасналата Марая по-доброто копие на фолкаджийката – Снимки)

Марая Андонова е 15-годшната наследничка на Мария, която въпреки, че се омъжва 3  пъти до сега няма друго дете. Младата госпожица, над която майка й бди като орлица и плаща колосална сума за обучението й порасна много в последно време  и феновете са на мнение, че се е превърнала в голяма красавица. Даже, че ще засенчи родителката си с естествената си хубост.

Скоро майка  дъщеря се пуснаха на клипче в Тик-Ток където Марая изпълни lisping на известно парче в компанията на известната си майка.

Порасналата наследничка на Отварачката явно не хареса чалгата, която пее Мария и затова си избра друг хит, който не е от репертоара на фолка. Но  тя гушнала дъщеря си й припява.

Това, което направи впечатление на феновете е факта, че Марая с напълно естествената си младежка красота си прилича с майка си. С която са като 2 капки вода.

А многобройните почитатели на фолкаджийката коментират клипчето така: „Маро, Марая е много по-яка от теб, ти на кокал си станала.”, а друг фен добавя:”Не си личи коя е майката и коя дъщерята!”  и хвалят Марая колко е пораснала и как се е променила напоследък.