май 02, 2024

Щерката на Николета Лозанова чукна 11 години в Париж (Никол Божинова се кипри сред балони и лукс – Снимки)

На цели 11 години стана дъщерята на Николета и Валери

https://kliuki.net/bg-kliuki/shterkata-na-nikoleta-lozanova-chukna-11-godini-v-parizh-nikol-bozhinova-se-kipri-sred-baloni-i-luks-snimki/201834 Kliuki.net
Щерката на Николета Лозанова чукна 11 години в Париж (Никол Божинова се кипри сред балони и лукс – Снимки)

Никол Божинова расте като гъбка и вече е голяма госпожица. Както подобава на звездна наследница, и тя отпразнува 11-ия си рожден ден по царски. От кадрите ѝ в социалните мрежи се вижда, че порасналото момиче се кипри на фона на Айфеловата кула. Компания на празника ѝ правят тъмночервена плюшена играчка, елегантна торта и множество червени, розови и бели балони, които се издигат до тавана на стаята.

Досущ като майка си Никол Божинова най-напред позира на терасата (вероятно на хотела, в който са отседнали), а гледката изглежда типично по френски – архитектува и не какво да е, а Айфеловата кула. Рожденичката не е пропуснала и да се снима по-неглиже и в лежерна обстановка – щракната е по халат в стаята, както и на леглото.

Френският ѝ рожден ден явно е преминал успешно и ако съдим по поздравите на Неймар, има с още какво да се запомни. Никол е единствено дете на Николета Лозанова от връзката ѝ с Валери Божинов. И макар баща ѝ да трябваше да преживее смъртта на биологичния си баща, все пак внучката се оказа далеч от трагедията. Париж бе арена на звездните ѝ 11 години, а може би скоро ще разберем и какви са били другите подаръци.

Източник: vbox7.com