май 08, 2024

Щерката на Румен Радев се уреди с роля във филм (Наперената млада актриса ще играе знойна любовница)

Красивата наследница на Румен Радев – Дарина – се уреди с дебют в голямото кино

https://kliuki.net/bg-kliuki/shterkata-na-rumen-radev-se-uredi-s-rolya-vav-film-naperenata-mlada-aktrisa-shte-igrae-znoyna-lyubovnica/197983 Kliuki.net
Щерката на Румен Радев се уреди с роля във филм (Наперената млада актриса ще играе знойна любовница)

Дарина Радева твърдо е решила да се докаже в киното. Щерката на Румен Радев явно има амбиции да се изявява като актриса още от студентка. Макар да е в трети курс в НАТФИЗ, младата жена се явила на кастинг за нов български филм. Лентата печели конкурс и предстои да се прави за БНТ. Сюжетът се връща в миналото и както изглежда, набляга и на любовния живот на цар Иван Александър. Движи се по небезизвестна пиеса на Иван Вазов – “Към пропаст”.

Именно Сара, момата еврейка, която завъртява главата на владетеля, привлякла и прохождащата актриса. Тя се представила изключително добре на кастинга и по всичко личи, че е била оценена по достойнство. Според информацията в публичното пространство самия цар ще изиграе актьорът Ники Илиев, така че за зрителите се очертава интересен тандем. Сара е дотолкова убедена в качествата си, че с лекота успява да се превърне и в съпруга на владетеля.

Така или иначе филмът има изгледи да се превърне в любопитна история, най-малкото заради актьорския състав. За Дарина Радева това е голяма стъпка и доколко произходът ѝ е оказал влияние, все ще остава отворен въпрос.

Източник: novinite.bg