април 30, 2024

Силиконът на Антония Петрова провисна (Миската има пари за зъби и екскурзии по света, а няма за нов тунинг)

Миската се запусна и отврати феновете си с провиснали бомби

https://kliuki.net/bg-kliuki/silikonat-na-antoniya-petrova-provisna-miskata-ima-pari-za-zabi-i-ekskurzii-po-sveta-a-nyama-za-nov-tuning/221207 Kliuki.net
Силиконът на Антония Петрова провисна (Миската има пари за зъби и екскурзии по света, а няма за нов тунинг)

Редовно Антоня Петрова се фука,че харчи по 20 хилядарки за лукс екскурзии по целия свят. Но скоро  стана ясно, че й свидят 5 хиляди да си ремонтира стария силикон, забелязаха последователите на миската в Инстаграм.

Жената на големи шеф, търгуващ с медицински препарати  и още куп медицински изделия печели яко, но не й отпуска пари за нов силикон.Това се видя на стори в профила на Тоца където лъсна истината за силиконовия й бюст. 40-годишната юристка се пусна по  потник, който  едва побра напращелите й бомби. Само дето увисналата й плът отстрани не е приятна гледка за почитателите й. Които се отвратиха от видяното.

Явно госпожата се нуждае от спешен тунинг на силкона си в бюста. Който е провиснал ужасно след бременностите на пернишката Мис България и мисис Русия. Ако трябва да сме честни едно такова повдигане на бюста струва някакви си 5 бона в що годе реномирана клиника в България. Скоро мадам Батинкова изръси куп пари за нови зъби като на кон. Сложи си ботокс и хиалурон, но защо не си оправи силикона не става ясно. Или не са й стигнали парите от семейния бюджет защото като добавиш и екскурзията в Бали се получава колосална сума. Или просто не е сметнала за нужно да налива още пари в спихналите си гърди.

Източник:Хотнюз.бг