май 20, 2024

Силиконът на Златка Райкова се разпада? (Моделката се оправдава с по-развит мускул – Подробности)

Силиконките на Златка Райкова явно дават на късо

https://kliuki.net/bg-kliuki/silikonat-na-zlatka-raykova-se-razpada-modelkata-se-opravdava-s-po-razvit-muskul-podrobnosti/196775 Kliuki.net
Силиконът на Златка Райкова се разпада? (Моделката се оправдава с по-развит мускул – Подробности)

Въпроси на фенове провокираха русата фурия да сподели интимни подробности по бюста си. Вероятно на по-голямата част от феновете ѝ е направило впечатление, че едната ѝ гърда има малко по-различно мнение от другата. С други думи – по-увиснала е. Така на питанията на какво се дължи този недостатък Златка Райкова изнамери остроумен отговор – имала по-развит мускул. Е, доколкото познаваме качеството на силиконовите импланти по нашите ширини, едва ли точно мускулът е причината гърдите ѝ да изглеждат различно една от друга.

Липсата на симетрия явно никак не я терзае и по думите ѝ няма намерение да се подлага дори на козметична процедура в тази област. Намаляването на несъразмерния бюст пък определено не е въпрос в дневния ѝ ред. Безспорно хирургичните ѝ дадености са едни от най-мащабните в бранша и Златка се конкурира с ред други хубавици в своите среди.

Откакто се подвизава в публичното пространство, русокоската не спира да пъчи бюст и се стреми да е с поне едни гърди напред. Дали двете са симетрични, няма никакво значение. Ако пък се разпадат, това също не е проблем. Каквато и да е причината за подобна асиметрия, засега поне не се задава нова операция. Ще поживеем, пък ще видим.

Източник: lupa.bg