юли 27, 2024

Силвия Кацарова се шири в лукс имение в "Бояна" (Младият ѝ съпруг я обгрижва като царица)

В баровски палат живее певицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/silviya-kacarova-se-shiri-v-luks-imenie-v-boyana-mladiyat-saprug-ya-obgrizhva-kato-carica/210361 Kliuki.net
Силвия Кацарова се шири в лукс имение в "Бояна" (Младият ѝ съпруг я обгрижва като царица)

Имението се намира в столицата, в още по-баровския квартал „Бояна“. Според запознати сумата, на която възлиза масивният имот, е почти два милиона лева. Няколко спални, снабдени с бани, невероятен хол и всякакви знайни и незнайни екстри били на разположение на звездата и нейния съпруг. Освен това тя си имала и огромна гардеробна, която побирала множеството ѝ тоалети. Семейството можело да се радва и на двор и слънчева веранда, както и на гаражи за возилата си.

За имението доста се бил бръкнал младият Любо, настоящият мъж на Силвия Кацарова. Той се славел като доста имотен баровец и редица прелести във Виена, в Алпите и по родното Черноморие били негова собственост. На всичкото отгоре не скъпял и средства, за да глези 10 години по-голямата си жена. Самата Силвия Кацарова отрича, че е с него заради несметните му богатства. Като убедителен довод тя използва факта, че е от съвсем различно поколение и явно за нея тези неща нямат каквото и да било значение. Така в зрелите си години изпълнителката се обзаведе с по-млад съпруг, който я обгрижва като царица. Имението в „Бояна“ вероятно е само един от жестовете на внимание, с които е свикнала.

Източник: pik.bg