юни 21, 2024

Симона от “Хелс Китчън” си призна: Правех си сметката, смазах ги психически! (Тунингованата готвачка се оказа скрита лимонка)

Любимката на шеф Ангелов изригна с някои любопитни подробности

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-ot-hels-kitchan-si-prizna-praveh-si-smetkata-smazah-gi-psihicheski-tuningovanata-gotvachka-se-okaza-skrita-limonka/224927 Kliuki.net
Симона от “Хелс Китчън” си призна: Правех си сметката, смазах ги психически! (Тунингованата готвачка се оказа скрита лимонка)

Седмици след края на кулинарното шоу Симона от “Хелс Китчън” няма какво да крие. Тя имаше късмета да стигне доста напред в надпреварата и по думите ѝ поведението ѝ във формата си е било доста добре обмислено. В подкаста The Voice cast тунингованата готвачка сподели, че още от дете при нея е силно изразено желанието за изява.

Именно заради това се записала в риалитито, въпреки че е само любителка. За капак професионалните готвачи вътре никак не я притеснявали. Приятели я предупреждавали, че ще я смажат, но самочувствието и обмислената игра ѝ помогнали да отвърне на удара. В крайна сметка именно Симона ги смазала психически, тъй като знаела къде да ги натисне с цел да рухнат и да напуснат преди нея.

Така хубавелката, която плени сърцето на един от колегите си по състезание, се оказа доста по-хитра и пресметлива, отколкото показваше в шоуто. С Митко все още са заедно и продължават да градят връзката си. Избягват публичността, защото той не искал погледите на любопитните да бъдат непрестанно вперени в тях. Сватбата засега не е на дневен ред. Относно професионалното си развитие Симона споделя, че би работила в ресторант, само ако заведението е нейно и готвачът е болен.

Източник: ko4.bg