май 02, 2024

Симона Загорова глези щерката на ски (Дамите в семейството на Глория се вихрят на семейна ваканция – Снимки)

Жените във фамилията разпускат на поредната си почивка

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-glezi-shterkata-na-ski-damite-v-semeystvoto-na-gloriya-se-vihryat-na-semeyna-vakanciya-snimki/217417 Kliuki.net
Симона Загорова глези щерката на ски (Дамите в семейството на Глория се вихрят на семейна ваканция – Снимки)

В компанията на майка си и баба си Симона Загорова явно е решила да зарадва и най-малкото попълнение в семейството – щерката Галина. Насред сняг и скиори детето се забавлява и няма нищо против да позира накипрено с майка си. Снежната обстановка май се харесва на семейството, тъй като от кадрите им в Инстаграм става ясно, че вероятно са заедно и използват времето и снега за релакс в планината.

Глория също не пропусна да се щракне на фона на пистите, деликатно напомняйки на феновете си да се радват на живота тук и сега. В компанията на внучката явно ѝ е достатъчно интересно, а хлапето смело се е метнало на шейна. Присъствието на прабабата пък напоследък е закономерно при подобни почивки и така дамите от фамилията не изневериха на възможността да се наслаждават на семейни ваканции и у нас.

Зимните месеци провокират редица изпълнители да забегнат в чужбина – най-вече в топлите по това време на годината страни. Родният туризъм не е толкова разпространен през февруари, но семейството на Глория явно е решило да разнообрази дните си и с малко повече сняг. Откакто малката Галина се роди, жените във фамилията често се снимат заедно, сякаш за да покажат как живеят живота си цели четири поколения.

Източник: Инстаграм