май 29, 2023

Симона Загорова лъсна като изкусителка (Какви бомби показа само – Снимки)

Дъщерята на Глория разцъфна заедно с пролетта, младата певица се пусна като секси изкусителка

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-lasna-kato-izkusitelka-kakvi-bombi-pokaza-samo-snimki/201631 Kliuki.net
Симона Загорова лъсна като изкусителка (Какви бомби показа само – Снимки)

Симона Загорова се издокара цялата в черен  сатен и не пропусна да се покаже като изкусителка в социалната мрежа. Певицата избра тоалета си за интимна вечеря. Която както по всичко личи не е била в дома й.

От снимките,  които Симона показа в Инстаграм профила си се разбра, че тя подготвя  изненада за феновете си с ново яко парче „Кажи ми”.

Само, че докато най-върлите й фенове са в трепетно очакване новия й проект да се  появи, мъжете обърнаха по-голямо внимание на прелялото деколте на мацката. Която отдавна е свикнала с такива закачливи и шеговити коментари, че не им обръща внимание. Но наистина е много секси.

През последните няколко месеца Симона се бе отдала на заслужена почивка. Преди дни певицата се върна от СПА преживяване, на което релаксира с приятелка. А преди това отбеляза рождения ден на дъщеричката си, за която се грижи сама.

От профила на самотната майка се разбра, че таткото Дани не е присъствал на празника на единственото си дете. Даже липсват снимки от рождения ден на Гали  в профилите на майка му и сестра му. Които няма как да не тъгуват за проваления брак на Даниел с дъщерята на примата на фолка. Двете жени твърдяха преди, че  детето е най-голямата им любов, но явно вече не поддържат връзка със семейството на внучката и племенницата си.