април 20, 2024

Симона Загорова на тайни срещи с Дани Милушев (Събират ли се с бащата на Галина?)

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-na-tayni-sreshti-s-dani-milushev-sabirat-li-se-s-bashtata-na-galina/166805 Kliuki.net
Симона Загорова на тайни срещи с Дани Милушев (Събират ли се с бащата на Галина?)

Младата певица наруши обещанието си пред Глория да не се вижда с бившия си

Симона Загорова, която изпълни ултиматума на майка си да скъса с Дани Милушев напук на Глория отново е започнала да се среща с таткото на дъщеричката си.

Глория направи всичко възможно да радели дъщеря си от неблагонадеждния  Даниел Милушев. Който така и не успя да се дипломира, нито пък похваща работа и смяташе да живее на гърба на жена си и на подаянията на тъща си, която е доста богата.

Само преди десетина дни Симона и Дани били засечени в малко ресторантче в Несебър, а после се усамотили в непретенциозен хотел. По това време тъщата Глория се намирала на малко километри от влюбените. Тъй като примата на фолка има собствен апартамент в Слънчев бряг. Но те се крият от нея защото на всички е ясно, че провинциалния татко никак няма да е добре дошъл в дома на певицата.

Симона Загорова на тайни срещи с Дани Милушев (Събират ли се с бащата на Галина?)
Симона и Дани в Несебър преди 2 г когато не се криеха

Симона Загорова била дала обещание на властната си майка, че любовната й история с Милушев е приключила завинаги и се кълняла, че няма да се вижда с него. Само, че всъщност истината се оказа различна. Младата майка и певица е принудена да се крие от Гло и да се среща с таткото на Галина по треторазрядни хотели и ресторанти, да не научи лютата русенка.

Източник: Блиц