април 27, 2024

Симона Загорова призна, че има гадже (Любимият я изненада с огромен букет на празника – Снимки)

Дъщерята на Глория лети на крилете на любовта, младата певица призна, че е обвързана

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-prizna-che-ima-gadzhe-lyubimiyat-ya-iznenada-s-ogromen-buket-na-praznika-snimki/200142 Kliuki.net
Симона Загорова призна, че има гадже (Любимият  я изненада с огромен букет на празника – Снимки)

Симона Загорова сподели, че има гадже и то на Свети Валентин. На празника на любовта тя получи изненада от любимия си - класически огромен букет от рози. С който певицата позира на стори.

Загорова коментира кадъра,  като даде да се разбере, че не е  сама, а е в любовна връзка като написа: „Да предизвикаш усмивка на една жена, с внимание и грижа си е чиста проба истинска любов!” И отбеляза  посланието си с емотикон сърце.

Симона Загорова призна, че има гадже (Любимият  я изненада с огромен букет на празника – Снимки)

А феновете на Симона коментират фотото така: „За нейната възраст може да се похвали със солиден житейски опит и бързо научи кои са стойностните неща в този живот!”

Но друга снимка направи по-голямо впечатление на почитателите на талантливата изпълнителка. Която през уикенда бе на Боровец с малката си дъщеря. На един от многото кадри Симона се пусна как се забавлява в компанията на свои приятели. Единият от които много ни прилича на бившия й съпруг Дани Милушев,  с когото се разведе. Вижда се, че тя е седнала до въпросния мъж и е станала за малко да се щракне. А до него е и дъщеря й Галина, която едва ли би стояла до някой непознат.

Симона Загорова призна, че има гадже (Любимият  я изненада с огромен букет на празника – Снимки) - Снимка 2

Дали той е новия, стар любим можем само да гадаем, но сме сигурни, че истината скоро ще лъсне наяве,  колкото и да се крие Симона.