декември 01, 2023

Симона Загорова проговори за бившия си:Без мен веднъж, без мен завинаги! (Изневяра ли съсипа връзката й с Дани Милушев?)

Щерката на Глория категорично заклейми изневярата и предателството

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-progovori-za-bivshiya-sibez-men-vednazh-bez-men-zavinagi-iznevyara-li-sasipa-vrazkata-y-s-dani-milushev/209167 Kliuki.net
Симона Загорова проговори за бившия си:Без мен веднъж, без мен завинаги! (Изневяра ли съсипа връзката й с Дани Милушев?)

На Симона Загорова й се наложи да разговаря честно с фенове. Повечето от тях се поинтересуваха в какви отношения е с бащата на дъщеря си Дани Милушев. Младата певица побърза да уточни, че никога не е имала съпруг, защото  не е минавала пред олтара.

От думите й се разбра, че не поддържа отношения с Милушев и не иска да се обяснява по темата, която за нея е болезнена. Така и не отговори защо са се разделили с бившия си, но стана ясно, че заедно се грижат за детето.

Симона обаче призна, че никога не може да прости предателство и изневяра, а феновете веднага заподозряха, че може би това е истинската причина за разлъката. А други са на мнение, че майка й Глория е продрала земята да изгони омразния  си зет, който побърза да забремени дъщеря й и накрая го постигна.

Загорова се похвали още, че колкото да я обвиняват в злоупотреба с фотошоп за нея истината е една. Отслабнала  след бременността си и раждането на щерка си с 27 кила, а това се вижда и  от участията й на живо.

Източник:Хотнюз