април 27, 2024

Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки)

Щерката на Глория за първи път пусна снимка с нови си любим

https://kliuki.net/bg-kliuki/simona-zagorova-se-pokaza-s-gadzheto-mladata-pevica-na-morska-razhodka-semeyno-snimki/206780 Kliuki.net
Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки)

След като я изловиха с новото гадже Симона Загорова спря да крие новия си приятел. За първи тя демонстрира отношения  с някой мъж, след като заряза бащата на дъщеричката си.

Младата певица това лято е затрупана с участия по морето. А скоро заведе на морска разходка малката Галина, както и баба си Стефка. Която й помага в грижите за правнучка си. Заедно с малката госпожица си направиха и едно приказно пътешествие по море до  близкия остров Анастасия.

Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки)

Заедно с новото си гадже, за което все още Симона не обелва дума и не разкрива подробности изживяха един чудесен морски ден и се насладиха на приятно преживяване. Като щастливата певица написа, че е бил „Един щастлив летен ден!”.

Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки) - Снимка 2

Баба Стефка сияе покрай внучката и правнучката и феновете я засипват с комплименти, че направо младее. Но най-щастлива от всички е малката Гали, за която баба и мама се грижат като а малка принцеса.

Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки) - Снимка 3

Симона Загорова се показа с гаджето (Младата певица на морска разходка семейно – Снимки) - Снимка 4

Явно Симона я е запознала с новия батко защото момченцето не се срамува от него и го приема като много близък човек. А и след като баща й я изостави новия приятел на майка й ще замени липсата на роден такъв.

Източник: Хотнюз