април 28, 2024

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката - Снимки)

Бременната снаха на Десислава дава живот на женско чедо

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinat-i-snahata-na-desislava-ya-pravyat-baba-na-44-godini-frizyorkata-s-nay-golemite-bombi-razhda-vnuchka-na-chalgadzhiykata-snimki/212483 Kliuki.net
Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки)

Анжела е снахата на фолк певицата, която е бременна от големия й син Майки Вълков и скоро двойката обяви, че е в трепетно очакване на първото си дете.

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки)

Госпожицата, с която от две години е във връзка с Майки е по-известна като фризьорката с най-голям и естествен бюст сред клиентките си. Анжела Станкова е с 5 години по-голяма от любимия си и е на 27.А той е едва на 22.

Скоро влюбените пиленца разкриха, че очакват момиченце. Първо пуснаха снимки на бременната Аннжела по бельо, на които се вижда наедрялото й кормче.На които позира с бъдещия татко.

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки) - Снимка 2

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки) - Снимка 3

Бременната снаха на Десислава е родена в Сливен, но от години живее в града под тепетата – Пловдив. Където  работи в лукс салон за красота. А хората са впечатлени от огромния й, но естествен бюст, а клиентките й я хвалят за отличните й качества като фризьорка.

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки) - Снимка 4

Синът и снахата на Десислава я правят баба на 44 години (Фризьорката с най-големите бомби ражда внучка на чалгаджийката -  Снимки) - Снимка 5

Вчера бъдещите родители пък пуснаха снимки  от парти, на което обявиха пола на бебето. Разбра се, че очакват момиченце. Което най-вероятно ще бъде кръстено на баба си по бащина линия. И ще се казва може би Десислава. Която е една от малкото чалга звезди, която се подвизава на сцената с истинското си име, а не с артистичен псевдоним.

Източниик: Бг днес