февруари 22, 2024

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от миризмата им)

Младежът стана симпатичен на зрителите, но те не му простиха, че участва в шоуто само за известност

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinat-na-baroveca-palen-laik-v-chereshkata-sento-se-gnusi-ot-skaridi-i-ot-mirizmata-im/214288 Kliuki.net
Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от  миризмата им)

Да изчисти няколко скариди се оказа непосилна задача за сина на Баровеца Станислав Михов – Сенто. Снощи той бе поредния домакин в популярното шоу „Черешката на тортата”.

Младежът, който е ерген и няма семейство призна още в началото:” Не мога да готвя, единственото нещо, което правя са яйца на очи, но винаги ми стават кривогледи." За предястие бе избрал тънки печени филийки с два вида сос и скариди. Салатата му се оказа от айсберг, краставици, домати, и той каза дюля, но явно не знае как се казва плода, защото използва смокини. За основно поднесе печено свинско коремче със сладки картофи. А за десерт баски  чийзкейк, гарниран с плодове.

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от  миризмата им)

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от  миризмата им) - Снимка 2

Сенто призна, че е крайно гнуслив и за да почисти скаридите, които не може да пипа с голи ръце си сложи ръкавици. И като започна една битка с морските дарове, които го опръскаха по дрехите се разбра, че наистина изпитва голям гнус. Даже по едно време изпусна:”На тая й пръснах мозъка!”

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от  миризмата им) - Снимка 3

По време на вечерята се разбра, че Сенто е приготвил само предястието и салатата, а основното и чийзкейка са сготвени от негов приятел. В крайна сметка за цялото си представяне бе оценен с 38 точки като се изравни с доктор Ненков.

Синът на Баровеца –пълен лаик в „Черешката” (Сенто се гнуси от скариди и от  миризмата им) - Снимка 4

Но зрителите реагираха остро и коментират: „Чудя се в тая Черешка има ли критерии по които се оценяват участниците? Кого ще оценявате тази вечер домакина или  … помощниците.”, „Симпатичен ми е този младеж, но такива дечковци като него с по няколко дейности, в които не са известни  в нито една ми идват в повече!”, „Възпитан младеж, но гола вода,  участва в кулинарно предаване, а даже не се опита и да готви, явно е там само да се рекламира!”, безмилостни са зрителите на „Черешката на тортата”

Източник: България днес