май 03, 2024

Синът на Деси Слава чукна 6 годинки (С Благой Найденов спретнаха празник ала Спайдърмен – Снимки)

Певицата и бившият ѝ отбелязаха шестия рожден ден на малкото си момче

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinat-na-desi-slava-chukna-6-godinki-s-blagoy-naydenov-spretnaha-praznik-ala-spaydarmen-snimki/215536 Kliuki.net
Синът на Деси Слава чукна 6 годинки (С Благой Найденов спретнаха празник ала Спайдърмен – Снимки)

За целта двамата се появиха един до друг на царско парти, посветено на Спайдърмен. Колоритният герой, изглежда, привлича рожденика и за да му угодят и да го зарадват, родителите му се бяха постарали максимално. Множество червени и сини балони бяха подготвени за партито, а и тортата не отстъпваше от зададената тема. Така Деси Слава и Благой Найденов привлякоха погледите и макар вече да не мелят общо брашно, в името на детето са решили да пазят прилични отношения. Въпреки че гордата му родителка скоро ще стане и баба, все пак за него ще си остане най-близкият му човек.

Изпълнителката показа кадри от празника на малкия, като на всички направи впечатление сладкият му екип. Доколко мъникът е осъзнат футболен фен, няма значение, важното е, че му стои добре. Майка му пък е наконтена в по-скоро ежедневно облекло, далеч от официалните рокли, с които е свикнала да се подвизава на голямата сцена. И Благой Найденов определено не блести с фрак и каквото е нужно за някое скъпарско събитие. Напротив, в лежерно облекло бившите влюбени се радват на рожденика. Все пак 6 годинки са си цяла вечност, така че да му е честито на Борис!

Източник: Инстаграм