September 08, 2024

Синът на Петко Димитров и Мария Игнатова копие на известния си татко (Младежът порасна и е неустоим красавец – Снимка)

Първородния син на Петко Димитров порасна като копие на баща си

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinat-na-petko-dimitrov-i-mariya-ignatova-kopie-na-izvestniya-si-tatko-mladezhat-porasna-i-e-neustoim-krasavec-snimka/226887 Kliuki.net
Синът на Петко Димитров и Мария Игнатова копие на известния си татко (Младежът порасна и е неустоим красавец – Снимка)

Малко хора си спомнят, че Мария Игнатова бе омъжена преди време за бизнесмена Петко Димитров. Блондинката в повечето случаи бе свързвана с Митко Рачков, с който бе в дълга връзка преди да се разделят.

От краткия си брак Мария дари Петко със син, който в момента се намира при баща с и новата му жена Яна.Където момчето живее в мир и сговор  с двамата си братя от втория брак на баща си.

Бившата водеща на „Господари на ефира” и сегашна на „Един за друг” рядко показва снимки на единствения си наследник Виктор. Или ако се случи това е изключително събитие. Дали самото момче не иска да му викат „мамино дете” или по някаква друга причина. Но предпочита да се снима с баща си и новото си семейство. Където Яна го отглежда като свой собствен син.

От фотото, което Петко Димитров пусна в Инстаграм преди ден се вижда, че баща и син си приличат. Напук на всеобщото  мнение, че синовете в повечето случаи са копия на майките си. Гордият татко сияе от щастие, че е отгледал такъв красив младеж като първородния си наследник Виктор.

Източник:Вихрогон,бг