май 01, 2024

Синовете на Ралица Паскалева – като две капки вода (Малкият расте като миникопие на баткото – Снимки)

На слънчевите дни вече се радва актрисата, при това в компанията на семейството си

https://kliuki.net/bg-kliuki/sinovete-na-ralica-paskaleva-kato-dve-kapki-voda-malkiyat-raste-kato-minikopie-na-batkoto-snimki/221456 Kliuki.net
Синовете на Ралица Паскалева – като две капки вода (Малкият расте като миникопие на баткото – Снимки)

Към днешна дата Ралица Паскалева и партньорът ѝ вече са горди родители на две момчета – съвсем според стандартите на българското общество. Малкият им син се роди през октомври миналата година и днес вече прилича на осъзнато малко човече.

За капак дребосъкът расте като миникопие на батко си Максим, с когото му се очертават далеч по-палаво детство и задължителен приятел в пакостите. За разкош двете момчета си имат още един батко, който е първороден син на Теодор Салпаров от предишна връзка. Изглежда, сплотената фамилия се разбира чудесно и отбелязва празниците заедно, както подобава на големи хора.

Пролетта и слънцето навън са добър повод семейството да прекарва повече време навън. В пълен комплект те не пропускат да се снимат и за почитателите си в Инстаграм. Децата им от малки са герои в Мрежата и на практика растат пред последователите на известните си родители.

Максим и по-малкото му братче не се притесняват от камерите, което пък е добра възможност да се види колко си приличат двамата. Ралица Паскалева и Теодор Салпаров имат връзка от сравнително дълго време, като в плановете им май влиза да си имат и момиче.

Източник: Инстаграм