май 07, 2024

Скандал с Рачков прати Геро при конкуренцията (Актьорът заби нож в гърба на Маги Халваджиян)

Герасим Георгиев, по-известен като Геро, върти номера на шефовете си

https://kliuki.net/bg-kliuki/skandal-s-rachkov-prati-gero-pri-konkurenciyata-aktyorat-zabi-nozh-v-garba-na-magi-halvadzhiyan/211857 Kliuki.net
Скандал с Рачков прати Геро при конкуренцията (Актьорът заби нож в гърба на Маги Халваджиян)

По информация от вътрешни хора в телевизията той имал сериозен скандал с Димитър Рачков, който провокирал по-нататъшното му поведение. Няколко седмици след въпросния скандал Геро побързал да се появи по конкурентната телевизия в "Шоуто на Николаос Цитиридис". След гостуването му по bTV от медията упорито започнали да му предлагат оферти да се включи в тяхната програма. Така работата му в "Нова телевизия" за момента изглежда все по-несигурна. Непредвиденият удар по Магърдич Халваджиян идва и след заминаването на Зуека за Испания. Именно той се включва и във видеовръзка по време на гостенското на колегата си при Цитиридис.

Злите езици коментират, че за една вечер bTV сериозно удря конкуренцията цели два пъти. Хората на Магърдич Халваджиян умеят добре да се преориентират в ситуацията и да си подсигурят ту нов живот, ту нова работа. Продуцентът е в бранша от години и вероятно добре знае, че интересът клати феса. Какви условия биха предложили на Геро потенциалните му нови работодатели, засега не се знае. Запознати подозират, че офертата трябва да е максимално привлекателна, за да може той окончателно да приключи с шефа си и компания. Конкуренцията между двете телевизии върви в продължение на години и на практика едни и същи лица постоянно преливат от едната в другата.

Източник: lupa.bg