април 27, 2024

Скандал в „Ергенът”: След драматична вечер няколко моми не получиха роза (Защо Алек реши да прекрати церемонията?)

Снощи бе най-емоционалния епизод, който приключи без Алек да раздаде всичките рози

https://kliuki.net/bg-kliuki/skandal-v-ergenat-sled-dramatichna-vecher-nyakolko-momi-ne-poluchiha-roza-zashto-alek-reshi-da-prekrati-ceremoniyata/219696 Kliuki.net
Скандал  в „Ергенът”: След драматична вечер няколко моми не получиха роза (Защо Алек реши да прекрати церемонията?)

На церемонията на розата, която е най-очаквания момент в романтичното  шоу се случи нещо невиждано до  сега. Алек Младенов раздаде рози на няколко момичета, но  ненадейно прекъсна церемонията и я напусна без да раздаде всичките рози на участничките. Доста момичета останаха без заветното цвете, но това не означава, че ще отпаднат от формата, а ергенът обясни, че прекратява церемонията, за да си изясни ситуацията и да има пълна картина на , това което се случва във вилата.

Кандидатките за сърцето на Алек замръзнаха на местата си и се зачудиха как да постъпят след този неочакван инцидент.

Участничката, която имаше вина за това събитие се оказа най-младата Валерия. Която не уважи ергенът на дадената от него вечеря в чест на осем избрани от него красавици  накара Алек сърдит да напусне масата, като остави момите сами.

 

На коктейла следващата вечер всички се натискаха за среща с ергена. За да му се мазнят и обясняват.

Трябва ли да си преживял тежка лична драма за да впечатлиш мъж?

А зрителка прави портрет на участничките и пише:”Единственото чисто същество в къщата е Милена. Но тя  горката има толкова много травми и е беззащитна и затворена. Всички останали носят в себе си по някой демон. Най-антипатични са ми Валерия, Теа и Силви. Вики е адски долна клюкарка, Кристина е подмазвачка, Габриела се има за лидер, но със садистични мисли и е зла, а сестра й е нелепа и объркана, но влезе  ли във филма, дръжте се. Киара е класическа флиртаджийка, търси камерата и славата. Неутрални, но не за подценяване са Надежда (класна и интелигентна жена) и Магдалена (голяма палавница).Предаването е адски просташко, но става за дипломна работа на психотерапевт!

Източник: Фейсбук