September 19, 2024

Скандал: Водещият на „Игри на волята” непрекъснато е пиян (Димо Алексиев неадекватен води шоуто)

Водещият е непрекъснато под влияние на алкохол, отдалеч вони на бъчва

https://kliuki.net/bg-kliuki/skandal-vodeshtiyat-na-igri-na-volyata-neprekasnato-e-piyan-dimo-aleksiev-neadekvaten-vodi-shouto/230506 Kliuki.net
Скандал: Водещият на „Игри на волята” непрекъснато е пиян (Димо Алексиев неадекватен води шоуто)

Анонимен човек от продукцията направи потресаващи разкрития за актьора Димо Алексиев. Но постовете на издайника най-мистериозно изчезват от виртуалното пространство. Най-скандалното твърдение на запознатия с кухнята на „Игри на волята” е, че Алексиев се е алкохолизирал брутално. Въпреки, че преди време се твърдеше, че се следи зорко никой да не пиянства по време на снимките, става ясно, че именно актьорът редовно посяга към чашката.

Че Димо е редовно нетрезвен не е нещо  изненадващо. От доста време се твърди, че актьорът има проблем с алкохола.  Уж бил спрял да се черпи защото докторите го предупредили. Но явно пак се е върнал към порока.

А според други слухове заради злоупотреба с марихуана изпуснал роля във филма за Левски на Максим Генчев. Точно поради тази причина първата му съпруга го остави, а новата му половинка Анжела Медзикян едва търпи алкохолните му издънки.

Така, че алкохолизирането му по време на „Игрите” е не само очаквано, но и не е никаква изненада.

Говори се още, че водещият има нелепо поведение на Арената и заради алкохолното опиянение, редовно крещи на висок  глас и често е неадекватен.

Източник: Хотарена.бг