септември 24, 2023

Скандалът е брутален: Дебора не е единствена! Стригане и кълцане на момичета се случва от години в Стара Загора!

Георги кътал колекция с провокативни снимки на момичета

https://kliuki.net/bg-kliuki/skandalat-e-brutalen-debora-ne-e-edinstvena-strigane-i-kalcane-na-momicheta-se-sluchva-ot-godini-v-stara-zagora/206701 Kliuki.net
Скандалът е брутален: Дебора не е единствена! Стригане и кълцане на момичета се случва от години в Стара Загора!

Какво става всъщност в Стара Загора и крие ли ужасна тайна Града на липите? Издевателството над 18-годишната Деби не е изолиран случай. Твърди се, че е обратното. Години наред местни младежи са се гаврили с млади девойки. За гаврите с тях яростно говори местната красавица Божидара Овчарова. Направи го в ТИК-ТОК като каза, че е пускала и други видеа за подобни гадости. Но те са били сваляни от съответната мрежа.

„Вие разбирате сега за този случай, но това не е първата подобна история в провинциалния град . Сюжета на всичките е един и същ – снимки с провокативно съдържание, остригване, як бой и даже линч! Представяте ли си колко общо момичета са пострадали от 2015 г насам?”

„Тази гавра с Дебора не ме изненада – тя е точно по старозагорския сценарий. Касапинът й е известен като един от най-популярните в града колекционери на голи снимки на млади жени в града под Аязмото.

Божидара Овчарова, която направи ужасни разкрития

Хубавицата обаче обвини и всички ония девойки, които са издигнали на пиедестал охранителите в Стара Загора.:”Кой създаде тия гадняри? Естествено, жените. В града се има за върховно постижение да станеш охрана. А още по-добре ако  приятелят ти е такъв. Охранителите се имат за богопомазани! Давате ли си сметка за броя  на обезобразените, остриганите и пребитите? Това е гибелта на цялото чалга поколение!, бясна е Божидара.

Източник:Лупа.бг