декември 01, 2023

Скандалите в „Игри на волята” нямат край! Елвиса скочи на Моника: На 35 си, не може да си толкова глупава!

Миската попадна под ударите на Старейшините, изяде го намазано от Елвиса

https://kliuki.net/bg-kliuki/skandalite-v-igri-na-volyata-nyamat-kray-elvisa-skochi-na-monika-na-35-si-ne-mozhe-da-si-tolkova-glupava/209571 Kliuki.net
Скандалите в „Игри на волята” нямат край! Елвиса скочи на Моника: На 35 си, не може да си толкова глупава!

Моника от „Игри на волята” се оказа най-недолюбваната участничка в този сезон и от племето си и от зрителите. Освен, че не се представя добре на Арената, тунингованата хубавица ядоса и зрителите.

Богаташът на „Старейшините” Мартин й каза право в очите, а от истината не само я заболя, но и поиска да си ходи със сълзи на очите.

Разговора на Елвиса с Моника се завъртя около това защо племето им е на Дивата река. Марти попита миската дали се е доказала в битките. И не спря до тук, а продължи да я напада, че няма вярна преценка и все още не знае къде се намира. Най-много я заболя от това, че е жена на 35 и не може да прецени много ли са 90 кг, като обвини племето си, че не са й обяснили. Но си призна, че и в плуването не я бива и това я накара да се разплаче. И да каже, че иска да си ходи защото племето й са само предателите. А Мартин никога няма да й прости, че го прати на елиминации.

А зрителите изригнаха като един срещу силиконовата красавица: „Тая не само е тъпа, тя е мега тъпа!”, „Най-ме е яд на Мастагарков, как можа да даде обет на Моника, за нея ли ще се жени?”, „Няма какво да се сърдят на тази куха лейка, те я влачат на гърба си от ден 1!”, безпощадна е публиката към натрапената им миска.

Източник: wbox7 и Фейсбук