април 20, 2024

Скъса синджира! Галена си показа всичко (Фолкаджийката втрещи с пошъл тоалет на участие – Снимки)

На чалгарката й писна да се прави на дама в „Гласът на България”, скъса синджира и лъсна гола

https://kliuki.net/bg-kliuki/skasa-sindzhira-galena-si-pokaza-vsichko-folkadzhiykata-vtreshti-s-poshal-toalet-na-uchastie-snimki/195895 Kliuki.net
Скъса синджира! Галена си показа всичко (Фолкаджийката втрещи с пошъл тоалет  на участие – Снимки)

Галена, която тази вечер ще видим като ментор в музикалното шоу преди дни имаше изява в Студентски град. Чалга звездата се появи в гащеризон в електриков цвят, който извади на показ  всичките й женски прелести . Големите разрези на най-пикантните места – гърди и дупе докараха сърцебиене на посетителите от мъжки пол в нощния клуб.

Скъса синджира! Галена си показа всичко (Фолкаджийката втрещи с пошъл тоалет  на участие – Снимки)

Скъса синджира! Галена си показа всичко (Фолкаджийката втрещи с пошъл тоалет  на участие – Снимки) - Снимка 2

Певицата показа щедро голата си плът като забавлява повече от час подпийналата публика. Както винаги Галена направи голям купон и получи хиляди комплименти от екзалтираните мъже. Които не спряха да плакнат очи във външния вид на звездата и балерините, които се кълчеха около нея, и те по голи дупета.

Скъса синджира! Галена си показа всичко (Фолкаджийката втрещи с пошъл тоалет  на участие – Снимки) - Снимка 3

Изпълнителката напоследък става все по разкрепостена в избора си на сценични дрехи. Прави впечатление, че след като отслабна избира все по секси тоалети. Но понякога прекалява и показва повече от колкото е прилично.

Дами от публиката коментират, че като ментор в „Гласът на България” изглежда  жена с класа и стил, но на сцената се държи като отвързана. Но феновете мъже са доволни, дни наред ще си спомнят шоуто в Студентски град и няма да забравят тази гледка, която Галена щедро им предложи и ще сънуват мокри сънища.