октомври 01, 2023

Слаба, а? Десислава лъсна с яки ръце, корем и мощни задни части (Певицата с епизодична роля в сериал – Снимки)

Фолкаджийката загуби битката с килограмите, стана ясно, че никога няма да си върне предишната форма

https://kliuki.net/bg-kliuki/slaba-a-desislava-lasna-s-yaki-race-korem-i-moshtni-zadni-chasti-pevicata-s-epizodichna-rolya-v-serial-snimki/203855 Kliuki.net
Слаба, а? Десислава лъсна с яки ръце, корем и мощни задни части (Певицата с епизодична роля в сериал – Снимки)

Въпреки твърденията на Десислава, че бори наднорменото си тегло с яки тренировки във фитнес залата се разбра, че никога няма да отслабне. Поне толкова, колкото бе слаба преди да роди  второто си дете.

Снощи фолкаджийката цъфна в малка роля в сериал. В който играе богаташка съпруга, която си харесва имот. Блондинката бе наконтена с бяла рокля по тялото, плохи на кръста, които да скрият едрия й корем. Пред който държеше лъскава чанта, но ръцете й бяха на показ, заради отворената горна част  на тоалета. Зрителите останаха втрещени от вида им, те приличаха на ръце на борец.

Камерата за малко показа и задните части на Десислава, които в никакъв случай не изглеждат слаби, а прекалено мощни. Така, че певицата няма нищо общо с оня си вид на елегантна красавица, който демонстрира в социалната мрежа. Деси пробва и акустиката на бъдещия си луксозен дом, а това което на можем да отречем е, че наистина има глас на ангел.

Явно певицата отказва да приеме истинската реалност и публикува само обработени снимки с фотошоп. Не си дава сметка, че зрителите ще я видят на някое участие на живо или както в новия сериал.