април 20, 2024

Слабата Ивана се състари на 53 и загуби буйната си коса (Фолкаджийката заприлича на бабка – Снимки)

Певицата неузнаваема, не е оная фолк звезда, която помним от преди

https://kliuki.net/bg-kliuki/slabata-ivana-se-sastari-na-53-i-zagubi-buynata-si-kosa-folkadzhiykata-zaprilicha-na-babka-snimki/196086 Kliuki.net
Слабата  Ивана се състари на 53 и загуби буйната си коса (Фолкаджийката заприлича на бабка – Снимки)

Ивана скоро пусна клип в Тик-Ток, на който изглежда потресаващо. След като отслабна певицата съвсем се състари и  загуби предишния си младежки вид. Освен, че я сполетяха семейни неприятности, тя прекара и ковид и вече не е оная година фолк звезда от преди.

Феновете, които са много критични веднага я захапаха, че вече не прилича на човек – толкова се е стопила. Но загубата на на килограми видимо се е отразила и на външността й. Лицето й въпреки корекциите и грима е някак изпито и  няма здрав вид.

Слабата  Ивана се състари на 53 и загуби буйната си коса (Фолкаджийката заприлича на бабка – Снимки)

Но най се набива на очи липсата на коса. Преди Ивана имаше буйна прическа и лъскав косъм. А сега тя е окапала и като нищо може съвсем да я загуби и тотално да оплешивее.

Слабата  Ивана се състари на 53 и загуби буйната си коса (Фолкаджийката заприлича на бабка – Снимки) - Снимка 2

Слабата  Ивана се състари на 53 и загуби буйната си коса (Фолкаджийката заприлича на бабка – Снимки) - Снимка 3

А хората са жестоки и казват, че челото й станало като самолетна площадка, но само, че за мухи. И се заяждат като я наричат баба Ивана,  която беше голяма хубавица, но с тези диети се обезобрази. И добавят, че вече яко я тресе деменцията и е на път съвсем да оплешивее: „Сменила си зъбите, напомпала устните, че да си присади и малко коса”, смеят се потребители.