September 08, 2024

Славена Вътова се обзаведе с мощен джип за 200 бона (Миската кифлее в лукс и харчове – Снимки + Видео)

Сериозни финансови възможности демонстрира брюнетката

https://kliuki.net/bg-kliuki/slavena-vatova-se-obzavede-s-moshten-dzhip-za-200-bona-miskata-kiflee-v-luks-i-harchove-snimki-video/226484 Kliuki.net
Славена Вътова се обзаведе с мощен джип за 200 бона (Миската кифлее в лукс и харчове – Снимки + Видео)

След катаклизмите в любовния си живот, за които месеци наред се носеха слухове, поне в социалните мрежи тя не пропуска да се похвали с по някоя вест. Най-актуалното около Мис България 2006 е тузарският джип, с който се е обзавела. Мощното возило е издържано в огненочервено, като за целта даже е и опаковано с панделка.

Според запознати сумата, платена за него, е баснословна – от порядъка на 200 000 лв. Самата Славена Вътова намери време, за да се похвали на последователите си. По думите ѝ вече е част от семейството на JEEP, след като с Ани отишли до шоурума на бранда за тестдрайв на друга кола. Още с влизането си и двете буквално се залепили за яркочервеното бижу, а само няколко месеца по-късно в Инстаграм лъсват и издайническите кадри за покупката.

Миската не забравя да благодари на замесените и разбира се, си пожелава леко и безаварийно пътуване. Макар и да не изпада в подробности как точно се е случила покупката, Славена Вътова демонстрира живот на макс не само с нея.

От кадрите ѝ в Мрежата се вижда, че се е отдала на реклама за различни брандове, както и на лежерни ваканции по света и у нас. Най-често компания в запечатаните моменти ѝ правят децата ѝ, които явно не се притесняват да бъдат обект на публично внимание в интернет.

Източник: plovdiv24.bg