май 19, 2024

Славея Сиракова се сгоди навръх Свети Валентин (Показа годеника си и диамантен пръстен – Снимки)

Щерката на Наско и Илиана Сиракови каза „Да” на новия си любим на остров Бали

https://kliuki.net/bg-kliuki/slaveya-sirakova-se-sgodi-navrah-sveti-valentin-pokaza-godenika-si-i-diamanten-prasten-snimki/218184 Kliuki.net
Славея Сиракова се сгоди навръх Свети  Валентин (Показа годеника си и диамантен пръстен – Снимки)

Славея  Сиракова, която сама отглежда дъщеря си Амели най-изненадващо обяви в социалната мрежа, че се е сгодила навръх празника на влюбените. Постъпката й изненада мнозина от феновете на Славея, въпреки, че тя скоро намекна, че има нов мъж до себе си.

Звездната дъщеря на спортните величия и новия я й любим в момента са на луксозна почивка на остров Бали. Там са посрещнали Свети Валентин в местно заведение, където Славея отвърнала с „Да” на въпроса ще се омъжиш ли за мен.

Влюбените седнали на маса само за двама, която била обиколена с фигура на сърце, където прекарали романтична вечеря. Всичко било подготвено предварително защото  пръстенът с диамант пристигнал с десерта. Като на чинията със сладкото изкушение било написано „Ще се омъжиш ли за мен?”, а тя възкликнала от изненада и отговорила с „Да” на съдбовния въпрос.

А след известно време показа в Инстаграма си и годежния пръстен с нежен диамант, който блести на ръката на Славея.

В близкото минало щерката на Илина и Наско преживя трагедия с първия си любим Алкес Ломски. Който бе актьор във филми за възрастни. Заради скандалната му професия близките й не одобриха избора й на партньор.  Славея го заряза заради тях, а той почина след време.  Но си остана най-голямата й любов. После тя се влюби в някакъв Иван, с когото се сгоди, но до сватба така и не се стигна защото родителите й го смятаха за бедняк и недостоен за съпруг на тяхното момиче.

Източник: Бг Днес