април 28, 2024

Слави отсвири абитуриентския бал на Крисия (Отсрами го шефа на „Куку-бенд” – Снимки)

Младата певица отпразнува абитуриентски бал, но без своя откривател за музиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/slavi-otsviri-abiturientskiya-bal-na-krisiya-otsrami-go-shefa-na-kuku-bend-snimki/205064 Kliuki.net
Слави отсвири абитуриентския бал на Крисия (Отсрами го шефа на „Куку-бенд” – Снимки)

Както бе обещала Крисия се появи на мотор на изпращането си след завършване на средното си образование. Младата надежда бе екскортирана от група рокери. Разградчанката бе поканила Слави Трифонов да уважи събитието, но той не се появи.

Крисия бе заложила на ексцентричен тоалет от панталони и бюстие, който бе ушит по неин личен проект в черно. Явно облеклото на зрелостничката щяло да допадне на Слави. Който години наред се облича само в черни дрехи. Които бяха възпети даже от собствения му бенд в отделно парче.

Слави отсвири абитуриентския бал на Крисия (Отсрами го шефа на „Куку-бенд” – Снимки)

На абитуриентската вечер почетни гости бяха майка й и  двете й сестри Марина и Тифани, които пристигнаха в София за лъскавото събитие.

Слави отсвири абитуриентския бал на Крисия (Отсрами го шефа на „Куку-бенд” – Снимки) - Снимка 2

Слави отсвири абитуриентския бал на Крисия (Отсрами го шефа на „Куку-бенд” – Снимки) - Снимка 3

Сред останалите гости бе забелязан Евгени Димитров, с когото Крисия отдавна поддържа близки отношения. Който пристигна да отсрами Слави. Дългия не бе виждан публично от много време и едва ли някой се е надявал да го види да пристигне на бала на откритието  си.

На купона присъства и пиар номер 1 за 2023 година Наско Лазаров. Който е в близки отношения с Крисия и в още по-близки с разведения Благо Джизъса.