април 27, 2024

След 7 месеца криене Русата Златка показа по-малкия си син (Вижте мъника Карен-младши – Фото)

За първи път плеймейтката показа лицето на бебето Карен

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-7-meseca-kriene-rusata-zlatka-pokaza-po-malkiya-si-sin-vizhte-manika-karen-mladshi-foto/214305 Kliuki.net
След 7 месеца криене Русата Златка показа  по-малкия си син (Вижте мъника Карен-младши – Фото)

В продължение на цели 7 месеца щастливото семейство на Карен Хачатрян и Златка Райкова криха лицето на бебето си. Което се роди преди официално  двамата да сключат брак и да станат законни съпруг и съпруга на луксозно сватбено тържество.

Незнайно защо Златка Райкова реши да държи интереса на феновете си жив. И докато непрекъснато снимаше големия си  син, бебето също се появяваше на снимки. Но никога не се видя лицето на малкия Карен.

След 7 месеца криене Русата Златка показа  по-малкия си син (Вижте мъника Карен-младши – Фото)

Както е известно вече младото семейство е на втори меден месец в Тайланд. Където ни заливат с фотоси от преживяванията си в топлата, екзотична дестинация. И точно там силиконовата секс бомба реши да покаже на феновете си как изглежда невръстния й син. Може би идиличната обстановка предизвика плеймейтката да се похвали с малкия сладур. Въпреки, че се бе зарекла да го покаже едва когато  го кръсти.

Едва ли Карен-младши е приел християнската вяра, след като семейството  е зад граница. Но факта си е факт и  вече можем да видим как изглежда наследникът на Златка и Карен. Мъникът е брюнет като татко си и е голям сладур, категорични са феновете на звездното семейство.

Източник: Телеграф