октомври 02, 2023

След боя! Мария и Миро цъфнаха на общо фото за първи път (Чалгаджийката го помъкна по интервюта – Снимки)

Певачката потвърди с фото, че с Миро са заедно и му е дала още един шанс

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-boya-mariya-i-miro-cafnaha-na-obshto-foto-za-parvi-pat-chalgadzhiykata-go-pomakna-po-intervyuta-snimki/203117 Kliuki.net
След боя! Мария и Миро цъфнаха на общо фото за първи път (Чалгаджийката го помъкна по интервюта – Снимки)

Чалгажийката Мария за първи път пусна общи снимки с мъжа си, за който бе казала, че няма място в живота й. След слуховете, че са се събрали сега самата тя потвърди, че с Мирослав не са пред развод и живеят заедно. Така, че след проявената от негова страна агресия Марчето е простила на насилника си. Който я е умилостивил срещу солидна сума пари и лъскави подаръци.

На снимките Мария и Дзвера изглеждат много  влюбени, все едно, че  до  онзи ден не си разменяха шамари и тупаници. Стъкнати са с маркови дрешки и заминават за поредно интервю, а певицата обещава да покаже нови забавни видеа.

Феновете на старозагорката обаче не гледат с добро око на любовната им приказка, която им прилича на сапунен сериал и коментират: „Влюбени са до следващия път когато я пребие. Меркантилна, селска пръчка. После да не реве пак, че й е натрошил кокалите и да занимава хората с драмите си! Живота си е неин и избора е неин. Няма никакво достойнство, жива и здрава да е!”, „Така се случва с жени, които мислят само за пари и започват да приличат на парцали и боксови круши, само, че няма кой да я съжали ако я пребие отново!”