април 25, 2024

След целувката на Валерия и Евгени: Момите в Ергенът полудяха от ревност (Всичко за драмата)

Никоя от дамите не очакваше това да се случи, но страстната целувка на Валерия и Евгени стана факт

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-celuvkata-na-valeriya-i-evgeni-momite-v-ergenat-poludyaha-ot-revnost-vsichko-za-dramata/200699 Kliuki.net
След целувката на Валерия и Евгени: Момите в Ергенът полудяха от ревност (Всичко за драмата)

Евгени Генчев харесва Валерия и показа  симпатиите си към нея още от началото на романтичното шоу. А снощи пианистът не издържа и я нацелува страстно. Естествено не пред всички, но момите успяха да научат за целувката.

Ергенът си избра натуралната красавица и  се усамоти с нея на среща. Останали сами двамата се награбиха и си размениха прегръдки и  интимни ласки.  

След целувката на Валерия и Евгени: Момите в Ергенът полудяха от ревност (Всичко за драмата)

Случката подразни момите и една от тях побърза да прекъсне двойката, която се раздели със съжаление. Девойките посрещнаха Валерия с обичайните лицемерности, като по всичко личеше колко й завиждат и ревнуват.

Тя им призна, че пианистът се целува вълнуващо и е почувствала трепкане на пеперуди в стомаха. Каза им още, че е горда, че Евгени е избрал нея, с която да се целува за първи път и омаловажи факта, че след нея може да последват целувки и с други.

А втората целувка, която последва след първата беше още по-страстна. Пианистът и моделката не успяха да се пуснат  няколко минути , вкопчени един във друг.

След целувката на Валерия и Евгени: Момите в Ергенът полудяха от ревност (Всичко за драмата) - Снимка 2

А зрителите коментират: Милица ще има да припада и реве в следващите епизоди, пригответе й валериан или нещо по-силно с рецепта!”

След целувката на Валерия и Евгени: Момите в Ергенът полудяха от ревност (Всичко за драмата) - Снимка 3

Самата тя обаче заяви, че не ревнува от целувката, а от това, че Евгени е прибързал. И каза, че целувката е нещо специално и тя не я раздава току, така. Само, че заприлича на лисицата и  гроздето от известната басня, като скри, че е с разбито сърце.