април 30, 2024

След фиаското в “Денсинг старс” попиляха Емануела: Цял живот някой друг ти е виновен! (Певицата засегна и двамата си партньори)

Отпадането на певицата в разгара на надпреварата никак не ѝ се хареса

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-fiaskoto-v-densing-stars-popilyaha-emanuela-cyal-zhivot-nyakoy-drug-ti-e-vinoven-pevicata-zasegna-i-dvamata-si-partnyori/220840 Kliuki.net
След фиаското в “Денсинг старс” попиляха Емануела: Цял живот някой друг ти е виновен! (Певицата засегна и двамата си партньори)

Емануела не скри разочарованието си от загубата и далеч не съумя да преглътне някой и друг необмислен коментар. Най-напред журито не бе впечатлено от представянето ѝ на дансинга, а предвид окончателния резултат и зрителите вероятно не са били очаровани. На финала певицата буквално се изпусна, че не е трябвало да сменя партньора си, и директно отправи реплика към Иван, че е топ. За ужас на настоящия ѝ партньор Калоян, който, ни лук ял, ни лук мирисал, стоеше до нея.

Зрителите не закъсняха с реакциите си по повод неуместните думи на Емануела. Според тях тя е проявила крайно неуважение и към двамата си партньори. Преди време изпълнителката смени Иван с Калоян, а сочната мълва носи, че причината за това са авансите ѝ към женения танцьор. За да спаси връзката си, той предпочел да се оттегли от работата си с певицата и така Емануела бе “прикрепена” към Калоян. След неочакваната ѝ изцепка на сцената доста зрители не пропуснаха да я обвинят не само в неуважение и към двамата, но и в това, че цял живот някой друг ѝ е виновен за собствените ѝ грешки. Претенциите и капризите ѝ в шоуто идвали в повече не само на екипа, а и на хората пред телевизорите.

Източник: show.blitz.bg