април 30, 2024

След грандиозния скандал Алек изгони Теа (Ергенът няма да допусне момите да се обиждат на „парцал”, „смрадлива” и „грозна”)

Имението бе разтърсено от скандал между Виктория и Теа, Алек обаче реши актрисата да остане без роза

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-grandiozniya-skandal-alek-izgoni-tea-ergenat-nyama-da-dopusne-momite-da-se-obizhdat-na-parcal-smradliva-i-grozna/221318 Kliuki.net
След грандиозния скандал Алек изгони Теа (Ергенът няма да  допусне момите да се обиждат на „парцал”, „смрадлива” и „грозна”)

Снощи станахме свидетели на безпрецедентен скандал между две от най-колоритните участнички в романтичното шоу. На Вики търпенето се изчерпа и тя не можа да остави без последствие, че за пореден път Теа я нарече „Цър пър”.

С Теа си размениха по няколко обидни реплики и скандалът ескалира. „Не може цял ден само теб да слушаме”, захапа я Виктория. Но актрисата  й отговори: „Цър пър, спри няма да те слушам!”. А щом спорната мениджърка чу, че отново я нарича с обидния прякор направо побесня и я заплаши: „Ако още веднъж ме наречеш така, ще стане лошо за теб!”.

И ако мислите, че след тези думи страстите се успокоиха, напротив стана още по-страшно. Последва такава канонада от обиди, че ще ви стане неудобно да ги чуете от устата на дами. Теа си изпусна нервите и нарече Виктория грозна и смрадлива, а от другата страна блондинката бе определена като евтин парцал.

Преди церемонията на розата изнервената Виктория обаче намери Алек на една пейка в имението и се постара да се оплаче какво й се е случило и на какви обиди е била подложена. А когато ергенът започна да раздава цветята се случи нов прецедент.

Алек взе първата роза и извика Теа. Момичетата не можаха да повярват защо тя е първа. Само, че ергенът остави цветето настрани и настъпи неловко мълчание. След което промълви само едно:”Моето врема с теб в имението приключи!”  и я изпрати да си върви вкъщи по живо по здраво.

Източник: Хотнюз.бг