юли 27, 2024

След “Хелс Китчън”! Победителят Чоткин стяга шеф Ангелов за кум (Шампионът проговори за плановете си – Видео)

И кулинарното риалити вече има своя тазгодишен герой

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-hels-kitchan-pobeditelyat-chotkin-styaga-shef-angelov-za-kum-shampionat-progovori-za-planovete-si-video/223456 Kliuki.net
След “Хелс Китчън”! Победителят Чоткин стяга шеф Ангелов за кум (Шампионът проговори за плановете си – Видео)

Оспорвана битка между най-добрите определи големия победител в сезона – Лъчезар Чоткин. След всички перипетии, които преживя в ефир, той се изправи пред Станислав Иванов в официалния подкаст към шуто. Именно там сподели и плановете си за бъдещето. Неочаквано видео разкри и намерението на шампиона именно шеф Ангелов да бъде кум на сватбата му с Камелия. С напористата кулинарка, отпаднала на по-ранен етап, се харесаха и както стана ясно преди време, даже гласят сватба. Големият шеф пък, който владее Кухнята на ада, се очертава като най-важния човек в сватбения им ден.

Не само сватбата обаче излиза на преден план във вижданията на Чоткин за бъдещето. Той смята да се установи в България, където спокойно може да бъде близо до родителите си. Не е за подценяване и фактът, че вече си има българска изгора и планове да създаде семейство с нея. Освен това победителят в “Хелс Китчън” крои и чисто кулинарни приключения, за които обаче засега не издава повече подробности. Наградата от 100 000 лева, ознаменуваща финала на шоуто, като нищо може да бъде вложена в собствен бизнес или развитие на нестандартна идея. Макар да се е чувствал като черната овца в Кухнята, Чоткин признава, че е научил много и най-важното е, че е съумял да се поучи от грешките си и да се надгради като професионалист.

Източник: show.blitz.bg