September 21, 2024

След Ивана: Благо Джизъса забърса секси мамче, но с дете (Глези новата си на почивка в Истанбул)

За първи път татуираният мачо си пада по дама не в първа младост и с отроче

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-ivana-blago-dzhizasa-zabarsa-seksi-mamche-no-s-dete-glezi-novata-si-na-pochivka-v-istanbul/229184 Kliuki.net
След Ивана: Благо Джизъса забърса секси мамче, но с дете (Глези новата си на почивка в Истанбул)

Пълен обрат е настъпил след раздялата на Благой Георгиев с щерката на Ванко 1. По кояо си беше загубил акъла. Новата му половинка се оказа доста по-зряла мадама над 30-те. С която се играе още докато е във връзка с хубавата Ивана Главчева.

Бившата му обаче го спипала в чат с новата и веднага разтурила отношенията си с многодетния бивш футболист. Нямала намерение Джизъса да й изневерява под носа и директно му била камшика.

Въпросното мамче е на възраст значително по-голяма от досегашните му забивки. На всичко отгоре се грижела и за дете от предишна афера. Което вече ходело на забавачка. Така, че явно е в предучилищна възраст.

Все пак новата тръпка на Благо е по-малка от него. Който навърши 42, но акъла му е като на тийнейджър. Въпреки това, че и той има деца от няколко жени и едно от брака си с рускиня.

Бившият футболист го играе много сериозно с новата си половинка. Която завел на почивка в Турция заедно с детето и й обещавал брак като на предишните си жени, разкрива близки до серийния прелюбодеец.

Ивана Главчева на море с баща с и новото гадже

А докато Джизъса кроял планове с новата си жена в Истанбул, бившата му Ивана си гледа живота на море с новото си гадже и татко си Ванко 1.

Източник:Лупа.бг