април 18, 2024

След изневярата с Лена: Линда Петкова заряза Киро (Измамената съпруга бяга в Канада от скандала)

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-iznevyarata-s-lena-linda-petkova-zaryaza-kiro-izmamenata-sapruga-byaga-v-kanada-ot-skandala/166542 Kliuki.net
След изневярата с Лена: Линда Петкова заряза Киро (Измамената съпруга бяга в Канада от скандала)

Експремиершата изживява тежка семейна драма, унижената съпруга ще се теши в Канада

Линда Петкова е решила да зареже неверния и съпруг, и то в разгара на политическата криза у нас. Когато тя трябва да е до него. Блондинката смята да замине за родната Канада, заради интимните скандалите, които Киро забърка с Лена.

Елспремиершата не можела вече да търпи създалото се напрежение в семейните им отношения. Затова намислила да се скрие в Канада. За това я увещавали сестрите й, които не била виждала повече от две години.

Даяна и Шерил настояли да пътува защото Линда им липсвала, липсвала и на баща си Джордж, който, след смъртта на майка й  бил самотен. Въпреки, че компания му правели сестрите на бившата премиерша, едната, от които й била близначка.

За последен път госпожа Макензи-Петкова бе в скъпарското имение на фамилията си преди две години. Само, че поводът за посещението й бе тъжен. Тогава си отиде майка й, която бе болна от злокачествено заболяване. Маргарет почина след дълга битка с коварната болест, но дъщеря й не бе до нея защото не можа да зареже съпруг и деца.

С близначката си Шерил Линда си приличала много, но сега не толкова. Но двете имали много силна връзка.  Именно Шерил била причината да се ожени за Кирил. Тя я сватосала за него, двамата били състуденти  в университета.

Линда и Кирил се взели много млади, сключили брак на двадесет години. Дъщерята Ванеса проплакала докато баща й бил в 4 курс. А в последствие се пръкнали и другите две щерки – Ема и най-малката Ани.

След изневярата с Лена: Линда Петкова заряза Киро (Измамената съпруга бяга в Канада от скандала)
Семейството на Линда в Канада

Линда смятала да посети и свекърва си Венета, която също живее в Канада. С майката на Киро била много близка и смятала а й сподели семейните си неволи.

Източник: ПИК