юли 27, 2024

След като Алекс Гърдева ѝ отмъкна победата в “Хелс Китчън”! Бони теши нервите с мощно возило за 200 бона (Снимки)

В риалитито психоложката и певицата водеха открита война

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-kato-aleks-gardeva-otmakna-pobedata-v-hels-kitchan-boni-teshi-nervite-s-moshtno-vozilo-za-200-bona-snimki/224688 Kliuki.net
След като Алекс Гърдева ѝ отмъкна победата в “Хелс Китчън”! Бони теши нервите с мощно возило за 200 бона (Снимки)

Финалът му вече е факт, като с победата се сдоби Алекс Гърдева – току под носа на колежката си по състезание. Седмици след оспорваната битка за първото място Бони не се дава на горчилката от загубата. С чисто нов Mercedes-Benz GLE 450 се появи тя в социалните мрежи, показвайки, че умее да си играе със скъпи играчки.

Цената на подобно возило варира между 100 и 200 хиляди лева, като вероятно и екстрите му са си добре подбрани. Афинитетът към скъпи коли май-май ще излезе семейна черта, тъй като преди време изпълнителката снабди и щерка си с нова кола. Прелюбимата ѝ Миа-Михаела се сдоби с чисто ново ауди, а по думите на майка ѝ само готин човек като нея трябва да кара такава страхотна кола.

Така “Хелс Китчън”, изглежда, не успя да тушира желанието на Бони да си живее добре живота. И ако певицата не успя да грабне първото място, то поне ще теши нервите си с мощна кола. Мерцедесът е в тъмносиньо и въпреки че характеристиките му не се споменават, би трябвало цената му да ги оправдава. Дамите в семейството пък вероятно и занапред ще получават пожелания за леко и безаварийно шофиране.

Източник: lupa.bg