September 19, 2024

След като гушна дипломата! Джена изпрати първокласник (С Наско Стоев-младши горди от сина си – Видео)

Певицата отново привлече вниманието покрай първия учебен ден на първородния си син

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-kato-gushna-diplomata-dzhena-izprati-parvoklasnik-s-nasko-stoev-mladshi-gordi-ot-sina-si-video/230448 Kliuki.net
След като гушна дипломата! Джена изпрати първокласник (С Наско Стоев-младши горди от сина си – Видео)

По-рано тази година малкият Наки навърши седем години и вече официално пристъпва в редиците на българското училище. Традиционният 15-и септември всъщност се превърна в 16-и, тъй като вчера бе неделя. Много деца прекрачват за пръв път праговете на родните школа, а както е видно, сред тях е и синът на Джена.

По повод първия учебен ден певицата сподели видео с кадри от изпращането по новия път на момченцето. С Атанас Стоев-младши позират заедно с детето, като прави впечатление и пакетът учебници в ръцете му. На първо място погледа привлича, естествено, букварът, който е най-важното четиво в първи клас. Хлапето безспорно е пораснало и поне за момента прилича повече на майка си. Семейството не споделя къде ще учи, но така или иначе традиционното снимане преди влизането в училище е изпълнено.

Самата Джена преди дни грабна и своята диплома. Цели осем години продължава обучението ѝ във Варненския свободен университет, докато най-сетне завърши. Специалността, която си е избрала, е доста нестандартна – “Криминалистика”. Така българският попфолк се обзаведе с още една дипломирана певица, която поне за момента няма намерение да преподава музика на деца например.

Източник: Инстаграм