October 22, 2024

След като Мрежата я попиля! Княгиня Калина заряза фитнеса (Треньорът ѝ Ричард Величков в шах какво се случва – Подробности)

Китин Муньос и жена му, изглежда, изоставиха спорта

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-kato-mrezhata-ya-popilya-knyaginya-kalina-zaryaza-fitnesa-trenyorat-richard-velichkov-v-shah-kakvo-se-sluchva-podrobnosti/232371 Kliuki.net
След като Мрежата я попиля! Княгиня Калина заряза фитнеса (Треньорът ѝ Ричард Величков в шах какво се случва – Подробности)

За това сигнализира личният им фитнес гуру – Ричард Величков, когото помним от участието му в едно от изданията на Големия брат. Към днешна дата злополучният брадър се подвизава като фитнес треньор и инструктор, при това на доста от популярните нашенци. Мускулите на княгиня Калина пък обиколиха Мрежата преди време и буквално изумиха хората. Напомпаното ѝ телосложение явно бе постигнато след тежки тренировки в залата, а каква е причината да иска да заприлича на културистка, историята мълчи.

Оказва се, че царската щерка и мъжът ѝ са редовни клиенти на Ричи, който към момента няма обяснение защо не са идвали при него скоро. От два месеца те не са стъпвали на тренировка, а самият фитнес гуру не им е звънял, за да се осведоми. Според него двамата са в чужбина, но и докато липсват, други вип клиенти не спират да се интересуват от тях. По думите на Величков и Китин Муньос, и княгиня Калина са земни хора и предпочитат около тях да не се шуми. Всички в залата очаквали да се големеят и да се държат по царски, както се казва, но те наистина нямали каквито и да било звездни претенции. Напротив, били много изпълнителни и тренирали здраво точно така, както им се каже.

Източник: bgdnes.bg