юни 30, 2024

След победата в “Денсинг Старс”! Неделя Щонова гъзарее в Монте Карло, барна се пред возило за 4 млн. долара (Снимки)

След като гушна първото място в танцувалното предаване, докторката се е отдала на пътувания

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-pobedata-v-densing-stars-nedelya-shtonova-gazaree-v-monte-karlo-barna-se-pred-vozilo-za-4-mln-dolara-snimki/225734 Kliuki.net
След победата в “Денсинг Старс”! Неделя Щонова гъзарее в Монте Карло, барна се пред возило за 4 млн. долара (Снимки)

Актуалната ѝ дестинация този път е Монте Карло. Мястото е известно с лукс и блясък, които могат да се видят дори в най-дребните детайли. Сред най-атрактивните му забележителности е, разбира се, едноименното казино, рай за богаташите, дошли да пилеят пари.

Неделя Щонова пък блесна с изненадващи кадри пред луксозен автомобил. Моделът е Maserati MC12 и освен че е изключително рядък, стойността му е баснословна. Цената на рядкото бижу удря 4 милиона щатски долара, което го прави предпочитан аксесоар за ценителите.

Името на Неделя Щонова пък вече доста често се споменава в медиите. Тя нашумя, най-вече след като седмици наред се изявяваше в танцувалния формат “Денсинг Старс”. Победата ѝ допълнително разбуни духовете, тъй като зрителите по-скоро имаха други очаквания за пътровот място.

Кариерата ѝ като лекар се свързва с усилено учене, специализации в чужбина, работа по специалността, за да се развие и до изяви в здравната журналистика. И макар днес да е в Монте Карло, Щонова явно обича пътуванията и възможността никой да не знае коя е в поредната точка на света. Предвид любовта ѝ към пътуванията, вероятно лятото тепърва ѝ готви все екзотични дестинации.

Източник: plovdiv24.bg