декември 09, 2023

След пост и молитва! Благой Георгиев тъпче турски вкусотии (Джизъса си организира кулинарен разгул в Истанбул – Фото)

Благой Георгиев заряза постите

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-post-i-molitva-blagoy-georgiev-tapche-turski-vkusotii-dzhizasa-si-organizira-kulinaren-razgul-v-istanbul-foto/198667 Kliuki.net
След пост и молитва! Благой Георгиев тъпче турски вкусотии (Джизъса си организира кулинарен разгул в Истанбул – Фото)

Джизъса вече може да се мерне на отрупани трапези с не едно и две вкусни ястия. След като отслабна драстично и се състари буквално за месец, вече е дошъл мигът да си навакса с храненето. Открай време Благой Георгиев уж спазва постите по коледните празници и докато другите пируват без мярка, той се отдава на глад и молитва. Е, постът приключи и е ред човек да си припомни колко е хубаво да ядеш.

Така футболистът отпраши за Истанбул, а всички знаем колко вкусна може да бъде турската кухня. Той побърза и да се похвали в социалните мрежи, като публикува красноречива снимка. На кадъра се виждат кое от кое по-интересни блюда и макар да не е ясно това закуска ли е, или обяд, благородно можем да му завидим.

Разбира се, Джизъса е човек на живота и донякъде подобни периодични гладувания никак не подхождат на начина му на живот. Откакто се ожени, той като че ли все се гласи да променя житие-битието си. С куп естетически процедури, глад и смирение направо ще кажем, че е нов човек. Пътуването до Турция пък само показва, че човек и добре да гладува, е време да си похапне смело. Да ти е сладко, Джизъс!