март 26, 2023

След припадъка Филип Буков от Сървайвър се озова в болница (Актьорът колабирал поне 4 пъти)

Актьорът не издържа на напрежението в приключенското шоу и продължил да губи съзнание

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-pripadaka-filip-bukov-ot-sarvayvar-se-ozova-v-bolnica-aktyorat-kolabiral-pone-4-pati/200651 Kliuki.net
След припадъка Филип Буков от Сървайвър се озова в болница (Актьорът колабирал поне 4 пъти)

Вчера зрителите на Сървайвър бяха изненадани, че Филип Буков отсъства от племенния съвет. Водещият обясни, че след първия припадък актьорът губил съзнание на няколко пъти и това наложило спешно да постъпи в болница.

По думите на Ваня Джаферович в момента бил под наблюдение на лекари, чувствал се добре и много скоро се надяват да се върне в племето на Известните.

Зрителите бяха шокирани от новината, че звездата от „Татковци” е получил отново здравословни проблеми в шоуто и коментират, че Филип до сега им е бил любимец.

Зрител пише в социалната мрежа: „Филип се представяше отлично, но грешката му е, че влезе в шоуто за оцеляване, където се гладува, а няма грам мазнинка и е трябвало да натрупа малко килограми преди старта на Сървайвър.”

Друг добавя, че Буков е добър в игрите и не го влекат глупостите, дори ловял риба, докато другите си почивали.

Публиката му стиска палци по-бързо да се оправи и да няма последици за здравето на този як на вид мъж. А някои са на мнение, че е по-добре да не се връща, след  като има повтарящи се припадъци. Публиката е загрижена за здравето на 28-годишния актьор.