май 29, 2023

След провала на Мани Вартан в „Стани богат” миската атакува „Черешката”(Арменката лъсна по гърди в кулинарното шоу – Снимки)

Мисис България Манита Вартан реши да впечатли шеф Манчев и публиката не само с готвене, но и с провокативно деколте

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-provala-na-mani-vartan-v-stani-bogat-miskata-atakuva-chereshkataarmenkata-lasna-po-gardi-v-kulinarnoto-shou-snimki/203524 Kliuki.net
След провала на Мани Вартан в „Стани богат” миската атакува „Черешката”(Арменката лъсна по гърди в кулинарното шоу – Снимки)

Манита Вартан, мисис България 2022 бе първия участник в новия сезон на „Черешката на тортата”. Тя е дебютант в предаването на шеф Манчев и реши да си изчисти имиджа в кулинарното шоу след като се провали в другото риалити „Стани богат” . Мани изгоря на въпрос за 2 хиляди лева на елементарен въпрос от гръцката митология. Като преди това издумка всичките си жокери.

Снощи знойната миска показа ястия от арменската кухня, с които се върна към корените си. Мантъ, хоровац и гага бяха част от гозбите, с които изненада гостите си. Които приготви под зоркото око на свекърва си. Те останаха доволни и Деси Цонева, Калоян Катинчаров и Вили Вуцов  я оцениха с по 10 точки. Само Катя Близнакова, която се оказа най-претенциозна й даде 9.

Като цяло зрителите  харесаха представянето на Мани Вартан, но имаха някои забележки относно впечатляващото й деколте, с което показа гърдите си: „Барем да имаше срам от свекърва си и да не се разголва така!” пише възмутена зрителка. 

А друга допълва критично: „Ужас! Кому беше нужно това преобличане и фръцкане. А кърпа или шапка на главата, да не падат косми?”, а друг зрител коментира: „Преоблече се да не си помисли някой , че с деколтето компенсира кулинарните си умения!”