September 08, 2024

След развода: Цеци Красимирова смени Биг Майк с нов (Вижте мъжа до моделката на фото)

Татуираната красавица побърза да се похвали с новия си мъж

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-razvoda-ceci-krasimirova-smeni-big-mayk-s-nov-vizhte-mazha-do-modelkata-na-foto/227052 Kliuki.net
След развода: Цеци Красимирова смени Биг Майк с нов (Вижте мъжа до моделката на фото)

Цеци Красимирова се разведе с Майкъл Струмейтис, развода им вече е факт и смуглата красавица демонстрира, че не си е губила напразно времето. Цеци Красимирова публикува снимка в профила си в Инстаграм на две преплетени ръце – мъжка и женска. На палците, на които се виждат татуирани сърчица.

44-одишната красавица е известна с манията си по татусите. Който е виждал нейните снимки или я е срещал на живо знае, че Цеци има множество рисунки по тялото, особено на гърба си и на двете си ръце, все едно има ръкави.

Така, че подозренията, че може на фотото да се е снимала с бившия си съпруг Биг Майк веднага отпадат. Милиардерът Струмейтиис няма нито една татуировка по себе си. Още повече, че хубавицата призна, че няма намерение да се върне при краля на марихуаната. Като преди време призна: „Още в края на 2022 проведохме сериозен разговор само двамата и заедно решихме, че е по-добре да се разделим. Основната причина бе, че няколко пъти ми отказват виза за САЩ. Нищо, че имам брак с гражданин на Америка. А на повечето хора им е ясно, че брак на 5 години трудно би оцелял когато съпруга ти се намира на друг континент”, каза Цеци преди месеци.

Моделката се завърна бе много шум у нас, а нейни познати подозират, че причината за развода й е, че е срещнала нов любим.

Източник: Лупа.бг