май 20, 2024

След “Сървайвър” и шута на Поли! Благой Георгиев хукна по ресторанти и процедури (Джизъса готов за нова жена – Снимки)

“Сървайвър” приключи и Джизъса е готов за нови подвизи

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-sarvayvar-i-shuta-na-poli-blagoy-georgiev-hukna-po-restoranti-i-proceduri-dzhizasa-gotov-za-nova-zhena-snimki/202916 Kliuki.net
След “Сървайвър” и шута на Поли! Благой Георгиев хукна по ресторанти и процедури (Джизъса готов за нова жена – Снимки)

Макар официално да не е коментирал участието си, футболистът май се стяга да заживее нов живот. В условията на риалитито той бе позагубил лъскавата си визия и явно сред първите му прегрешения на родна земя бе да се погрижи отново за себе си. Открай време Благой Георгиев е фен на тунинга и най-сетне намери време да се лъсне до любимите си докторки.

Именно процедурите и хойкането напред-назад май осмислят живота му, след като Поли предприе твърди стъпки по развода им. Джизъса не е коментирал раздялата, която може би му дойде изневиделица. Жена му побърза да се активизира и да подготви официалното разтрогване на брака им, докато той се подвизаваше в Доминикана.

 

Независимо от бурята в личния живот Благо няма намерение да се предава. Като за начало той явно стяга визията и може би съвсем скоро ще завърти около себе си нова жена. Именно по този параграф се шегуват с него феновете му. Георгиев не е от срамежливите и буквално скача от семейство в семейство. Бързите реакции на Поли може и да бяха непредвидени, но като се имат предвид различията помежду им, доста хора го очакваха. Всъщност г-ца Спасова дори успя да ги изненада с навременни действия.