април 27, 2024

След смяната на партньора масов хейт се изсипа върху Емануела в „Денсинг старс” (Нерекоха я застаряла и похабена въртиопашка )

С какво толкова певицата уплаши Иван, че той избяга с 300 от шоуто, се питат зрители

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-smyanata-na-partnyora-masov-heyt-se-izsipa-varhu-emanuela-v-densing-stars-nerekoha-ya-zastaryala-i-pohabena-vartiopashka/219669 Kliuki.net
След смяната на партньора масов хейт се изсипа върху Емануела  в „Денсинг старс” (Нерекоха я застаряла и похабена въртиопашка )

Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното риалти да сменят танцьора, с който до сега се състезаваше чалгарката повдигна много въпроси. И  макар, че с новия си партньор певицата се справи доста добре не й бяха спестени негативните коментари в мрежата.

„Този Иван беше един от най-красивите мъже в шоуто. Висок, тъмен, плътни устни, хубави черти,  като струна. Но  Емануела много се лигавеше с него. Тя е видна въртиопашка, хубава е , но се окепази с корекции, а с тъмна коса повече изпъкваха чертите на лицето й.Русото не е нейния цвят!”, „Наистина на тренировките фолкаджийката не спря да се лигави, чудя се как този мъж я е изтърпял? Сега е много наедряла, а без грим изглежда състарена и похабена!”, „Никога не съм харесвала визуално Емануела, но гаменското й излъчване засенчва всякаква хармония на чертите, прилича ми на пекинез с тази муцунка и изпъкналите си очи, ама нервен пекинез!”

А други си припомнят участието на чалга фурията в ВИП Брадър и коментират: „Тя от оная порода жени, които когато си харесат мъж се чувстват длъжни да го пробват! Въртиопашка си е тя, върти интриги, но се измъква по терлици. Спомням си как в Брадъра такива сценки  спретна с един актьор, много долен характер има! Одъртя вече, но повтаря все същия рефрен, тоя я искал, оня я молел, а тя проскубаната се прави на голяма изкусителка!”, правят я на две стотинки зрители.

Източник:Фейсбук