май 02, 2024

След зверския хейт срещу Надежда! Загубилата Димитрина от “Гласът на България” метна рамо на победителката

Германова наруши мълчанието си след отпадането си на финала

https://kliuki.net/bg-kliuki/sled-zverskiya-heyt-sreshtu-nadezhda-zagubilata-dimitrina-ot-glasat-na-balgariya-metna-ramo-na-pobeditelkata/215087 Kliuki.net
След зверския хейт срещу Надежда! Загубилата Димитрина от “Гласът на България” метна рамо на победителката

Предаването приключи с неочакван победител. Надежда Ковачева успя да грабне победата и буквално изуми музикалните маниаци. Според мнозина победата ѝ е незаслужена и дори на финала тя е пяла фалшиво. Против момичето и способностите му се изказаха и редица популярни в българската музика имена. Мариана Попова също не се посвени да се произнесе по темата, имайки предвид и опита си в подобни формати. И обикновените хора не приеха положително победата на девойката, като според тях другото момиче бе по-добрият кандидат за голямата печалба.

Димитрина Германова отпадна неочаквано на финала, но явно не питае отрицателни чувства към конкурентката си. Тя използва Фейсбук, за да сподели впечатленията си от шоуто. Благодари на треньорката си за изключителната подкрепа, както и на целия екип на предаването, който явно си е свършил добре работата, за да сме свидетели на целия процес. Освен това девойката изрази благодарностите си и към своето семейство и към публиката и сподели, че няма да спре да обича музиката. Достойни бяха и думите ѝ към победителката. Димитрина се обърна към Надежда и призна, че много я обича, гордее се с нея и се радва, че са извървели този път заедно.

Източник: show.blitz.bg