септември 28, 2023

Случайно или не? Лъсна част от сценария на Ралица Паскалева в „Игри на волята” (Сензационни разкрития от преди финала)

Нищо случайно няма, някои подозират хитър пиар трик в борбата за рейтинг

https://kliuki.net/bg-kliuki/sluchayno-ili-ne-lasna-chast-ot-scenariya-na-ralica-paskaleva-v-igri-na-volyata-senzacionni-razkritiya-ot-predi-finala/208431 Kliuki.net
Случайно или не? Лъсна част от сценария на Ралица Паскалева в „Игри на волята” (Сензационни разкрития от преди финала)

Малко след началото на „Игри на волята” светски сайт се сдоби със страница, за която се твърди, че е част от сценария на водещата на племенните съвети.

От изтеклата страница става ясно, че през 11-та седмица на риалти формата Момчил  бил победител в двадесет и пет от битките на Арената и е станал фаворит за наградата.

Само, че съперниците  му от другите племена го уличават, че е печелил като не спазвал всичките правила. Поради тази причина Ралица му задава въпрос като го пита чувства ли се победител и му загатва, че в „Игрите” е необходимо да прояви достойнство.

От листа, с който се сдоби „LifeOnline.bg” се разбира още, че на този етап Мртин Елвиса, Виолета и Мастагарков все още участват и не са отпаднали на финалния етап.

От продукцията са категорични, че този теч е случаен и обвиняват някоя чистачка, че е щракнала частта от сценария. Но мнението на други е, че това е направено напълно умишлено с цел да се предизвика още по-голям интерес към „Игрите”. Които ще си мерят рейтинга със започналата снощи”Фермата”.

А както стана ясно след снощните битки на Арената „Амазонките” загубиха и ще гладуват край „Дивата река”, мъжете от „Гладиаторите” ще се трудят за хляба си в стопанството, а „Старейшините” ще гуляят в „Резиденцията”.

Източник: LifeOnline.bg